Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Duelul sentimentelor" by Victoria Alexander # eBook PDF Kindle ePub Free

Duelul sentimentelor

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Duelul sentimentelor
  • Author : Victoria Alexander
  • Release Date : January 14, 2016
  • Genre: Erotic Romance,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 1986 KB

Description

Ca fiică de actor, Ofelia Kendrake a învățat să stăpânească la perfecție nu numai arta disimulării, dar și pe cea a jocului de cărți, lucru care s-a dovedit de mare folos pentru a-și câștiga existența după moartea prematură a tatălui. Ajunsă din întâmplare în Dead End, Wyoming, Ofelia are parte de o primire surprinzătoare, când este confundată cu contesa de Bridgewater. Tânăra aventurieră nu vede nici un motiv de a nu-și însuși falsa identitate, cu gândul să profite de ocazie pentru a-și rotunji veniturile pe seama naivității localnicilor.

Însă nu ceea ce nu a putut să prevadă a fost întâlnirea cu fermecătorul Tyler Matthews, tânărul primar al acelui orășel uitat de lume.

Abia întors după anii petrecuÈ›i la studii departe de casă, Tyler își doreÈ™te doar să se bucure netulburat de viaÈ›a liniÈ™tită de la È›ară. ÃŽnsă unchiul È™i mătuÈ™a lui au planuri mari – nu numai că Tyler trebuie să aibă o contribuÈ›ie importantă la „civilizarea“ orășelului, dar trebuie să-È™i întemeieze grabnic o familie. ÃŽntâlnirea cu Ofelia îl face pe tânărul iniÈ›ial reticent la această idee să-È™i schimbe total opinia, căci „contesa“ îi răpeÈ™te cu uÈ™urință inima. ÃŽnsă acest lucru nu-l împiedică să-È™i dea seama că Ofelia joacă un rol È™i, înainte de a se însura cu ea, promite să-i descopere cele mai ascunse secrete – È™i să o înveÈ›e că dragostea vede dincolo de aparenÈ›e.


Download Ebook "Duelul sentimentelor" PDF ePub Kindle